LICEUL TEHNOLOGIC SPECIAL “GHEORGHE ATANASIU” TIMIȘOARA

FILIERA TEHNOLOGICĂ

Last Updated on February 17, 2022 by .

LICEUL TEHNOLOGIC SPECIAL “GHEORGHE ATANASIU” TIMIȘOARA

Adresa: Str. Gheorghe Doja, Nr. 16, Timișoara
Telefon: 0256/491872
Website: www.scoalaghatanasiu.ro
Email: sc_gheorgheatanasiu@yahoo.com

Director: Sandu Valeria -Angelica

Scenariul de funcţionare al unităţii: S1

Număr total de clase: 25

Număr de clase în sistem on-line: 0

 

Liceul  se află în cartierul Elisabetin, fiind situat între piaţa Maria şi Piaţa Bălcescu pe linia tramvaielor 6 şi 8. Cartierul Elisabetin este un cartier central al oraşului, declarat monument istoric.

Misiunea şcolii – Sprijinirea in pregatirea profesionala si integrarea socio-profesionala a elevilor pornind de la orientarea acestora in functie de potential si aptitudini, interese si aspiratii profesionale, de cerintele si oferta comunitatii.


OFERTA EDUCAȚIONALĂ
PLAN DE ȘCOLARIZARE 2022-2023

DOTĂRI ȘI RESURSE:


FILM DE PREZENThttps://youtu.be/3c4HLKnBLqgARE


PERFORMANȚE PRIN CARE SE DISTINGE UNITATEA

Liceul Tehnologic Gheorghe Atanasiu din Timișoara este una dintre cele mai vechi instituții de învățământ de pe plan local și duce mai departe tradiția învățământului special în acord cu obiectivele care au fost asumate de întemeietori cu exact 134 de ani în urmă. Ne mândrim cu ceea ce suntem și cu istoria noastră. Liceul Tehnologic Gheorghe Atanasiu pune la dispoziție elevilor săi dotări: laboratoare cu materiale didactice, mijloace de învățământ dintre cele mai performante, o bibliotecă, săli de clasă cu mobilier ergonomic, teren și sală de sport, ateliere profesionale. Prin proiectele europene derulate în școala noastră urmărim să consolidăm procesul educațional, să oferim elevilor oportunitatea de a se angrena în activități de cooperare, cu metode pedagogice și tehnici informaționale inovative. Angajamentele noastre pentru viitor vizează o continuare a drumului spre performanţă, care să permită absolvenților inserția în societate. A fi director într-o astfel de instituţie înseamnă a-ți asuma, alături de întregul colectiv didactic, orientat spre aceleași idealuri și valori educaționale, responsabilitatea de a spori imensa moștenire a predecesorilor pentru a avea ce dărui generaţiilor viitoare. Sperăm că informaţiile pe care le veţi găsi în aceste pagini vor veni în întâmpinarea dorinței și interesului dumneavoastră de a afla lucruri relevante și utile despre viața școlii, despre variatele activități curriculare și extracurriculare pe care le desfășurăm, despre performanțe și despre valorile pe care le promovăm. Vă stăm la dispoziţie cu toată deschiderea şi vă asigurăm de permanenta noastră preocupare pentru a deveni mai buni în tot ceea ce facem.Prof. Apostol Mădălin Marius