LICEUL WALDORF TIMIȘOARA

FILIERA VOCAȚIONALĂ

Last Updated on February 22, 2022 by isjtadmin

Liceul Waldorf Timișoara a fost înființat în anul 1991 ca școală de stat, cu specific de pedagogie alternativă. În cadrul Liceului se întâlnesc toate formele de învățământ preuniversitar: grădiniță, școală primară, școală gimnazială, liceu.
Liceul Waldorf Timișoara lucrează pe baza teoriei pedagogice a lui Rudolf Steiner și se bazează pe antropologia dezvoltată de el în cursurile de introducere în cunoaşterea omului ţinute în toamna anului 1919. În lume, acest sistem educativ are o largă răspândire.
În același timp, fiind o școală de stat, Liceul Waldorf Timișoara respectă legislația stabilită de către Ministerul Educaţiei Naționale. 
Activitatea școlară în cadrul Liceului Waldorf Timișoara se desfășoară în conformitate cu programele specifice și planul-cadru de învăţământ al alternativei educaţionale Waldorf, aprobate de către Ministerul Educației Naționale.

Adresa: Str. Uranus Nr. 14, Timișoara
Telefon: 026/482 448
Website: www.waldorftm.ro
Email: secretariat@waldorftm.ro

ANEXA PLAN DE ȘCOLARIZARE LICEU an școlar 2022-2023
MEDIA DE ADMITERE AN ȘCOLAR 2021-2022
FILIERĂ/PROFIL/ DOMENIU PREGĂTIRII DE BAZĂ/SPECIALIZARENumăr de claseNumăr total locuriMedia ultimului admis 2021-2022Observații
Filologie1268,68


DOTĂRI ȘI RESURSE

Clădirea Liceului Waldorf Timișoara găzduiește clasele primare, gimnaziale și liceale. În parcul liceului este situată clădirea atelierului de sculptură și pictură. În curtea liceului funcționează două clădiri destinate preșcolarilor.